Softub Resort 300+

Softub Resort 300+

Softub Resort 300+ erbjuder nog med plats för hela familjen. Det är den största modellen i Softub familjen.

Softub Legend 220

Softub Legend 220

I mellan modellen Softub Legend 220 kan du bekvämt sitta 3 - 4 personer. Idealet för en familj med två barn.

Softub Sportster 140

Softub Sportster 140

Softub Sportster 140 är det minsta spabadet och är mest lämpad för 1-2 personer. Den får plats på de flesta terrasser, den kan även få plats på vissa balkonger.

Softub Tillbehör

8 Skäl att införskaffa ett Softub Spabad 

 

                 
1. Mobil                

Portabel, lätt att flytta och installera: Med en Softub, världens mest mobila spabad, finns det inga gränser eller hinder för att installera den vart du vill.

2. Tyst                

Njut och slappna av! Tack vare Whisper Teknologin är alla Softubs Motorer de tystaste på marknaden.

3. Energisnål                

Softub Spabad är marknadsledande inom dess värmeåtervinning och värmebehållning. Hydromaten är en kombination av pump, motor och värmare, allt i en enhet. Det filtrerade vattnet värms upp med hjälp av motorns värme, i och med det blir värmeförbrukningen minimal.

4. Tål alla väder                

Regn, värme eller frost påverkar inte softubens yttermaterial (LeatherTex). Softub står för god kvalitet och hållbarhet.

5. Lätt att hålla ren                

Den automatiska reningsfunktionen hos ozonatorn säkerställer rent och hygieniskt vatten. Med denna enhet får du alltid ett rent och klart vatten!

6. Flexibel                

Spabades runda form ger den en flexibilitet och gör den mycket portabel. För att flytta på en Softub, så rullar du den enkelt på plats och fyller den sedan med vatten. Den har gott om plats för så väl kropp som ben och ger dig mycket varierande samt bekväma sittmöjligheter.

7. Bekväm                

Softub är unik i komfort och bekvämlighet! Mjukheten i den samtidigt stabila stommen gjord av Polybond garanterar komfort i alla positioner och gör spabadet till en mycket bekväm lounge soffa.

8. Stilren                

Det lyxiga läder utseendet, omramningarna, badets design ute som inne, de många färgvalen samt alla dess trendiga tillbehör sätts Softub högt när det gäller design, mode och kvalitet.