Klicka här J&F Fritid Storpoolspaket ”Delux”

Storpoolspaket ”Delux”

Poolen är 1,32 djup och har galvaniserade och texturerade kanter, ben och vägg. Poolens väggar har även rostskydd och snyggt träpanelsutseende. Till denna pool ingår anpassat sandfilter som standard, samt en däckstege.

Klicka här J&F Fritid Storpoolspaket ”Basic”

Storpoolspaket ”Basic”

Vill man ha en billigare variant med en pool av Storpoolskvalitet kan man köpa ”Basic” av samma, erkänt höga kvalitet som vanligt men med mindre utrustning och enklare sandflilter. Köp sen till det Ni vill ha.
 

Klicka här J&F Fritid Poolpaket "Budget 1,22"

Poolpaket ”Budget 1,22”

Detta paket är liknande Storpools paketet ”Basic” men lite grundare (1,22 m).Den har inte heller samma breda toppräls och lika kraftiga stödben som ”Basic”. I övrigt är det vanlig känd ”JF-kvalitet”. Vi har begränsat dimensionerna till de vanligaste.

Klicka här J&F Fritid Liner och Reservdelar
Levererat pooler i 24år

Pool för alla smaker

Nu har ALLA råd med en egen pool!  Vi har pooler för alla smaker och med bra kvalitet för den som vill ha mer. En fribärande pool som vår, kan stå för sig själv utan att man behöver fylla emot. Poolen går att sänk ner i gräsmattan, bygg runt den med trädäckning i anslutning till en veranda eller så kan man välja att ha poolen fristående i trädgården.